Donate
[wpml_language_selector_widget]

Lector univ. dr. VIORICA CUN

Viorica Cun

Grad didactic: Lector universitar
Titluri științifice: Doctor în Medicină
Domeniul: Educație fizică și sport
Specializarea: Kinetoterapie
Activitate de cercetare: Curriculum Vitae
Contact: viorica.cun [ at ] emanuel.ro

Lector univ. dr. VIORICA CUN

Repere personale

Visul din adolescență de a fi profesor, devenit realitate la anii maturității! Perceput asemeni magiei Crăciunului care chiar există, confirmat de promisiunea divină potrivit căreia orice faptă mică facută cu credință El o înnobilează la vremea potrivită. O ușă deschisă atunci când toate celelalte s-au închis rând pe rând, pentru a mă direcționa spre liman.

Așa descriu eu oportunitatea și privilegiul de a face parte din colectivul de cadre didactice ale UEO.

Universitatea Emanuel din Oradea, un edificiu ce impune respect. O oază de liniște și bun simț. Un pol de educație definit de adevăr, demnitate și speranță, ce formează buchetul de valori născut din încrederea și ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu – izvoarele științei și înțelepciunii.

M-aș bucura mult, ca prin activitatea pe care o desfășor cu studenții, să contribui la dobândirea și menținerea unui corp sănătos, necesar fiecărui om pentru a-și îndeplini cu succes misiunea, indiferent care ar fi aceea. „Mens sana in corpore sano”.  În acest scop, am publicat cartea în format eBook, „Alege să fii fericit și sănătos” care poate fi accesată pe linkul: https://letras.ro/product/ebook-alege-sa-fii-fericit-si-sanatos-viorica-cun-editura-letras/

Sunt soție și mamă binecuvântată și una dintre cele mai fericite bunicuțe din lume. Mă simt privilegiată când am în jurul meu cele patru nepoțele. Uneori pregătesc cu multă pasiune, complicate și fine deserturi, pentru cei dragi. Cu aceeași pasiune, mă implic în diverse activități sociale și de voluntariat, pe care le consider o datorie civică împlinind astfel porunca de a ne iubi aproapele ca pe noi înșine.