Donate
[wpml_language_selector_widget]

Webinars

UEO Webinars – este o inițiativă arondată principiului de învățare și echipare continuă, o ocazie excelentă de a pune tehnologia zilelor noastre în serviciul lucrătorilor de peste tot din lume, și nu în ultimul rând, este o oportunitate de a cunoaște, interacționa și asculta vorbitori excepționali, teme actuale, într-o abordare biblică.

Pune în calendar, pe data de 14 mai 2024, următorul #webinar UEO. Vorbitorul este Annamaria Balla, iar tema: Prevenirea burnout-ului în viața misionară.

 

MĂ ÎNSCRIU!

Studiile psihologice arată faptul că persoanele care au o conștiință ridicată a vocației și sunt foarte motivați pentru profesia aleasă, sunt mai predispuși pentru epuizarea fizică și psihică (burnout). Profesiile cele mai afectate sunt cele care lucrează în contact direct cu oamenii: medicii, cadrele didactice, asistenții sociali, consilierii, pastorii, misionarii și alții. În cadrul webinarului vom căuta răspunsuri la întrebarea: cum putem preveni burnout-ul în viața misionară pentru a fi cât mai eficienți în mâna lui Dumnezeu? Vă așteptăm cu drag!  

 

Despre Annamaria Balla