Donate

Webinars

UEO Webinars – este o inițiativă arondată principiului de învățare și echipare continuă, o ocazie excelentă de a pune tehnologia zilelor noastre în serviciul lucrătorilor de peste tot din lume, și nu în ultimul rând, este o oportunitate de a cunoaște, interacționa și asculta vorbitori excepționali, teme actuale, într-o abordare biblică.

Pune în calendar, pe data de 4 aprilie 2023, următorul #webinar UEO. Vorbitorul este Emanuel Țundrea, iar tema: O generație cinică și ostilă Evangheliei. Eu pot face ceva?

 

MĂ ÎNSCRIU!

 

Abstract:

Jumătate din populația lumii are vârsta mai mică de 30 de ani. Majoritatea nici nu se gândește să pună piciorul într-o biserică. E devastată de singuratate, asaltată de ispite sexuale și împovărată de anxietate, depresie și cinism, dar nu consideră creștinismul a fi o opțiune – dimpotrivă!
Și totuși, misiunea noastră ca ucenici ai Domnului Isus este clară și urgentă. Ce ne reține în a fi mai curajoși? În acest webinar ne dorim să explorăm moduri prin care să insuflăm un spirit misionar, de evanghelizare și de ucenicie în localitățile secularizate.

 

Bio Emanuel Țundrea