Donate
[wpml_language_selector_widget]

De la partenerii noștri

Ce înseamnă Universitatea Emanuel din Oradea – în cuvintele partenerilor noștri:

Universitatea Emanuel este una dintre marile minuni ale lui Dumnezeu. Cred că Dumnezeu a plasat această Universitate în mod strategic în inima Europei. Dr. Paul Negruţ a lucrat în aşa fel încât Universitatea Emanuel  să se bazeze pe învăţătura biblică, să fie caldă în părtăşie şi să aibă o misiune evanghelistică. Îl binecuvântez pe Dumnezeu atât pentru şcoală cât şi pentru conducerea ei.

Dr. Adrian Rogers

 

După cum, datorită Reformei Protestante, Wittemberg a devenit o universitate cu un rol deosebit de important în lucrarea lui Dumnezeu, tot astfel Universitatea Emanuel din Oradea a devenit un punct de reper în pregătirea lucrătorilor Evangheliei din întreaga Europă de Est. 

Dr. Paige Patterson, 
Preşedinte al Southwestern Baptist Theological Seminary

 

 

În ultimul deceniu, Universitatea Emanuel s-a dezvoltat ca instituţie academică de primă clasă, pregătind tineri la standarde profesionale înalte, însă cu o perspectivă creştină asupra lumii şi vieţii. Cred că Universitatea are o importanţă economică, socială şi spirituală vitală pentru viitor, nu numai în România, ci în întreaga regiune. Încurajez din toată inima misiunea, obiectivele şi conducerea Universităţii Emanuel.

Lordul Brian Griffiths,
Membru în Camera Lorzilor, Marea Britanie

 

Universitatea Emanuel din Oradea este un loc special al lui Dumnezeu în România. În acest loc adevărul Cuvântului lui Dumnezeu este predat clar şi apărat cu putere într-un mediu  academic riguros, de către profesori calificaţi. Aici sunt pregătiţi conducătorii generaţiei viitoare! 

Dr. Walter Elwell,
Wheaton College

 

Cântare plină de pasiune şi rugăciune cu foc. Ambele sunt parte integrală din viaţa studenţilor, pe care îi întâlnesc în fiecare an la Emanuel.

Dr. David Howard,
Bethel College

 

Universitatea Emanuel din Oradea, România pregătește tineri, care să ducă Evanghelia în toată Europa de Est și până la marginile pământului. Conducerea universității și cadrele didactice urmăresc excelența în echiparea studenților din punct de vedere academic și spiritual. Mâna puternică a Domnului este peste această universitate și El își face Numele cunoscut prin oameni care trăiesc Scriptura și care sunt pasionați de răspândirea Evangheliei printre neamuri.

Dr. Michael Lewis
Vice Președintele organizației North American Mission Board

 

Dr. Adrian Rogers este cel care mi-a făcut cunoștință cu Universitatea Emanuel și cu oamenii care slujesc acolo. Am decis să vizitez această universitate și mărturisesc că învățătura pe care am văzut-o acolo m-a încurajat. Tineri chemați în lucrare sunt învățați să fie păstori, profesori, muzicieni și oameni de afaceri. Acolo, există o atitudine serioasă față de ineranța Bibliei și răspândirea Evangheliei. Este o onoare să fiu un partener al acestei Universități și a oamenilor care slujesc acolo.

Dr. Ted Traylor
Pastorul Bisericii Baptiste Olive, Pensacola