Donate
[wpml_language_selector_widget]

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE APLICATE PENTRU DONAȚII ONLINE

 

Prin accesul, navigarea, și în general, folosirea site-ului www.emanuel.ro, numite în continuare și site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online pentru Universitatea Emanuel din Oradea.

 

1. Cum donez

Universitatea Emanuel din Oradea acceptă donații online.

Donațiile online se fac prin serviciul de procesare plăți online oferit de Banca Transilvania (https://emanuel.shopia.ro/și eGiving.   

Utilizatorul poate selecta valoarea în RON / EUR / USD pe care dorește să o doneze.
Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.

Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos: Apăsați pe linkul “DONATE”, introduceți suma dorită și apăsați „Donează aici!”.

Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizata emanuel.sophia.ro sau egiving.com pentru finalizarea donației. În următorul ecran vă sunt oferite informațiile privind tranzacția prin card, completați datele solicitate și confirmați donația. Apoi, apare mesajul în care sunteți anunțat că tranzacția a fost efectuată cu success și vi se mulțumește pentru donația efectuată.

 

2. Politica de securitate

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL.

 

3. Metode de plată

Plata se face cu card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Banca Transilvania sau eGiving.
Pentru efectuarea donației prin card de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, in următorul ecran vi se multumește pentru donație.

Se  acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesată imediat.

 

4. Politica de returnare

Revocarea donațiilor se efectuează în temeiul legii, in condițiile art. 1023 Noul Cod Civil și prin solicitarea expresă exprimată prin e-mail la adresa marcus.buzle [ at ] emanuel.ro

 

5. Confidențialitate

Datele solicitate de către Universitatea Emanuel din Oradea prin payu.ro vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Universitatea Emanuel din Oradea.
Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Universitatea Emanuel din Oradea, eGiving sau Banca Transilvania numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației și pentru comunicări ulterioare. Datele completate de către utilizatori pe site vor fi stocate de către emanuel.sophia.ro sau egiving.com.

 

6. Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în site și orice încercare de fraudă va fi raportata autorităților competente. Eventualele litigii, divergente sau pretenții rezultate din sau în legatură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile.

Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente. Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicănd acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

7. Dispoziții finale

a. Modalități de primire a donațiilor: prin intermediul site-ului utilizatorii pot face donații online cu ajutorul serviciului specializat în procesare plăți online BT sau eGiving; donații direct în conturile afișate în www.emanuel.ro.

b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile in vigoare.

c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricănd modificate fără preaviz. Condițiile de utilizare se referă exclusiv la site-ul www.emanuel.ro

Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului și a colectării datelor cu caracter personal de către Universitatea Emanuel din Oradea prin intermediul Banca Transilvania sau eGiving, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă fără permisiunea anterioară scrisă a Universitatea Emanuel din Oradea. Universitatea Emanuel din Oradea nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.emanuel.ro. Universitatea Emanuel din Oradea își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul site-ului, în funcție de schimbările ce au loc cu privire la acțiunile și proiectele desfășurate. Universitatea Emanuel din Oradea își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura site-ului fără preaviz.

Ultima actualizare: 28 octombrie 2020.