Donate
[wpml_language_selector_widget]

Frumusețe în sfințenie

Grupul de fete “Frumusețe în sfințenie” a început în toamna anului 2000 cu zece studente, care s-au întâlnit pentru studiu biblic. Fiecare dintre aceste fete s-au angajat să facă parte dintr-un mic grup de studiu timp de un an. În cel de-al doilea semestru, ele și-au început propriile grupuri de studiu, care s-au focalizat pe rugăciune și care mai târziu au devenit grupuri de rugăciune și studiu biblic. Scopul acestor studii biblice a fost creșterea în relația personală cu Isus Hristos, fiecare studentă dorind să urmeze calea pe care Dumnezeu a planificat-o pentru ea (Tit 2:3-5, 1 Timotei 2:9-15, Evrei 10:19-25). În lumina Scripturii, s-au dezvoltat relații speciale de prietenie și părtășie cu alte fete credincioase. Un alt aspect vizibil al acestui program este maturizarea spirituală și emoțională a studentelor Universității Emanuel. Modelul lor de viață și conduită este exemplul Domnului Isus Hristos. Credem că în acest fel, studentele Universității noastre vor fi “sare și lumină” în familie, în biserică și în societate. (Proverbe 31)

Frumusețe în sfințenie

Dorim ca oriunde vor ajunge aceste tinere după finalizarea studiilor la Emanuel, să fie o mărturie și un exemplu de frumusețe în sfințenie (1 Petru 1:13-16, 3:1-6).

O caracteristică specială a studentelor noastre este pasiunea pentru evanghelizare și mântuirea celor pierduți.

Viziunea noastră este de a avea absolvente dedicate să împlinească voia lui Dumnezeu și să dezvolte grupuri de rugăciune și studiu biblic oriunde vor fi.

Persoană de contact:

Raelene Sorițău

rsoritau [ at ] yahoo.com