Donate
[wpml_language_selector_widget]

Blog #8

 

 

Credincios în lucrurile mici

Interviu cu Andreea Turle, absolventă Management UEO

 

Anii de studenție pot părea dificili, însă frumusețea lor dăinuie chiar și după absolvire.

Am auzit de multe ori spunându-se că această perioadă din viață este extrem de prețioasă, ea reprezentând un moment deosebit de important în ceea ce privește dezvoltarea din punct de vedere psihic, intelectual, dar și spiritual. Dacă în timpul acestor minunați ani L-ai avut pe Dumnezeu de partea ta și i-ai recunoscut autoritatea la fiecare pas, mai târziu, după absolvire, vei simți o pace deplină, știind că Dumnezeu va deschide fiecare ușă de care ai nevoie în viața ta.

Deciziile sunt cele care ne conturează viața, iar atunci când acestea sunt după voia lui Dumnezeu, putem fi siguri că vom primi călăuzire, întrucât cunoaștem adevărul conform căruia „toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu”. Ce te-a determinat să alegi specializarea Management a Universității Emanuel din Oradea?

R: Am ales UEO pentru că auzisem de atât de multe ori despre reputația bună pe care o are. Știam că aici există integritate și excelență în fiecare lucru. Acest fapt, bineînțeles, a fost confirmat la sfârșitul celor trei ani de studiu.

Anii de studenție au un impact deosebit în viața fiecărui tânăr, această perioadă ajutându-l să-și descopere noi pasiuni și îndeletniciri, pe care le va valoriza ulterior la locul de muncă. În calitate de absolventă a Universității Emanuel din Oradea, care consideri că este principalul rol al acesteia în societatea în care trăim? Care crezi că este rolul unui manager în societatea de astăzi, astfel încât societatea să evolueze?

R: „Fii credincios în lucrurile mici, iar ulterior vei fi pus peste lucruri mari.” Această afirmație m-a călăuzit pe mine în toți cei trei ani petrecuți la Universitatea Emanuel. Am învățat aici că toate aspectele vieții au nevoie de organizare pentru ca ulterior să poată avea un impact asupra societății. Rolul unui manager de succes, în ziua de astăzi, este să ajute oamenii să crească în cele mai mici lucruri și, pe viitor să poată fi puși peste lucrurile mari.

Prin muncă și efort, prin seriozitate și perseverență, fiecare persoană își poate îndeplini scopul, poate exercita lucrarea la care a fost chemat și îl poate glorifica pe Dumnezeu. Care este impactul pe care Universitatea Emanuel l-a avut în viața ta? Ai fost inspirată și încurajată în anii de studenție să îți atingi idealul, să îți dorești tot mai mult să devii un manager de succes?

R: După cum am mai precizat, la Emanuel am învățat că credincioșia în lucrurile mici este o binecuvântare. Am învățat ca orice sarcină pe care o am de îndeplinit să o fac ca pentru Domnul, cu dragoste și dăruire. În cele din urmă, mă bucur pentru alegerea pe care am făcut-o, alegerea de a urma studiile la Universitatea Emanuel.