Donate
[wpml_language_selector_widget]

Expert contabil FLORIN FILIP

Florin E. Filip

Grad didactic: cadru didactic asociat
Domeniul: Economie
Specializarea: Economie
Activitate de cercetareCurriculum Vitae
Contact: florin.filip [ at ] emanuel.ro

Expert contabil FLORIN FILIP

Repere personale

Datorită faptului că îmi plac cifrele, am primit călăuzirea de a-mi face o carieră în Contabilitate-fiscalitate, domeniu în care Domnul mi-a dat posibilitatea de a-L sluji.

Predam ca și profesor asociat în cadrul UEO de peste 4 ani, când mi s-a oferit șansa de a fi implicat full-time în cadrul UEO. Acest moment a coincis cu primirea din partea lui Dumnezeu a primului cadou pentru noi ca familie, și anume primul copil, după o lungă perioadă de așteptare. De aceea am hotărât ca atât cât Dumnezeu mă va ține cu putere, eu voi fi gata să dau și altora din ceea ce am primit eu.

Predând la mai multe universități, am ales să rămân la UEO datorita farmecului pe care o are această universitate. Atmosfera și modul de interacțiune dintre toți cei implicați în această universitate (profesori, studenți, personal administrativ) m-au determinat să aleg să continui să mă implic în acest loc binecuvântat de Dumnezeu.

Ca să primești ceva, trebuie să dai. Eu am primit mult de la Dumnezeu, de aceea vreau ca și eu sa dau din cunoștințele mele și din experiența mea de viață celor care sunt la început de viață profesională. Îmi doresc ca studenții UEO să termine facultatea având un bagaj de cunoștințe din lumea reală a fiscalității românești, pe care să-l foloseasca în activitatea lor, pentru a propăși profesional, dar și spiritual.

Sunt căsătorit cu Otilia, de peste 15 ani. Avem împreună doi băieți minunați, Timotei și Elisei. În timpul în care nu sunt implicat în UEO, mă ocup cu ceea ce am învățat, și anume contabilitate, precum și de distribuția de Biblii și literatură creștină. Totodată sunt implicat și în slujirea duhovnicească în cadrul Bisericii Baptiste Golgota din Oradea.