Donate
[wpml_language_selector_widget]

Lector univ. dr. RADU BALOG-CRIȘAN

Radu Balog-Crișan

Gradul didactic: Lector universitar
Titluri ştiinţifice:  Doctor 
Domeniul: Informatică
Specializarea: Informatică economică
Activitate de cercetare: Curriculum Vitae
Contact: radu.crisan [ at ] emanuel.ro

Lector univ. dr. RADU BALOG-CRIȘAN

Repere personale

O bursă de studii în Franța, în anul 2007, a schimbat cursul vieții mele. Atunci l-am cunoscut pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor și aceasta a schimbat sensul și prioritățile vieții mele. Am terminat cu bine studiile de doctorat (în ciuda dificultăților de limbă franceză de pe vremea aceea). El mi-a aratat că locul meu este în Oradea, iar în anul 2010 m-am întors definitiv.

 Universitatea Emanuel este o școală unde valoriile creștine sunt apreciate și se pot cultiva fără prejudicii. În aceste zile tulburi este un har să poți face parte dintr-un colectiv care îl cunoaște pe Dumnezeu și planul Lui pentru viețile noastre.

În cadrul UEO predau câteva materii din domeniul vast al informaticii. Metoda mea de predare doresc să o îndrept mai mult spre partea practică. Din păcate, la noi în țară, la multe facultăți se învață mult prea teoretic. Eu doresc ca studenții UEO să fie capabili să aplice teoria, să înțeleagă cum funcționează. Cred și sper ca această metodă să fie de ajutor celor care vor rămâne în acest domeniu, să poată alege mai exact care este tehnologia pe care doresc să o aprofundeze.

Împreună cu soția și cele două fetițe, Sara și Acsa, doresc să pot petrece mai mult timp pentru a ne apropia de Dumnezeu și să înțelegem că tot ce ne oferă această lume este deșertăciune și goană după vânt. Îmi place să le amintesc fetelor mele că ce oferă lumea aceasta este precum artificiile: foarte frumoase pe moment, dar când se termină lasă în urmă întuneric și fum …