Donate
[wpml_language_selector_widget]

Lector univ. dr. DANIEL BURTIC

Daniel Burtic

Gradul didactic: Lector universitar
Titluri ştiinţifice:  Doctor (PhD în Economie)
Domeniul: Economie, Drept
Specializarea: Economie, Drept
Activitate de cercetare: Curriculum Vitae
Contact: daniel.burtic [ at ] emanuel.ro

Lector univ. dr. DANIEL BURTIC

Repere personale

Sunt absolvent al Universității Emanuel prima promoție, 1996, dublă specializare Teologie baptistă – Didactică. Ulterior am continuat studiile în economie, drept, comunicare și am obținut titlul de doctor în economie în anul 2015.

Slujesc pe Hristos cu dragoste și pasiune, fiind ordinat păstor în anul 1997.

Lucrez la Radio Vocea Evangheliei Oradea din 1996, fiind mai întâi operator, redactor, secretar de redacție, redactor șef, iar din anul 2001 până în prezent, director.

Universitatea Emanuel din Oradea este locul în care Dumnezeu a lucrat în viața mea, iar azi doresc, mă rog și cred că Domnul lucrează și va lucra transformator în viața studenților din fiecare generație. Pentru mine, Universitatea Emanuel din Oradea este locul unde, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin munca de fiecare zi a studenților sub îndrumarea profesorilor și cu sprijinul personalului administrativ, se formează oamenii lui Dumnezeu, care vor contribui la dezvoltarea spirituală, morală și economică în locul în care Dumnezeu îi cheamă pe fiecare.

În activitatea mea la catedră, predau economie, drept, comunicare și jurnalism. Astfel, lucrez cu fiecare student în funcție de particularitățile individuale pentru a acumula  cunoștințe, pentru a  dobândi competențe și pentru a-și contura un caracter cristic în pregătirea profesională și spirituală, în vederea unei cariere de succes.

Sunt căsătorit cu Nicoleta, iar Dumnezeu a binecuvântat căsnicia noastră cu două fete, Alexandra și Patricia.