Donate
[wpml_language_selector_widget]

Lector univ. dr. ANNAMARIA BALLA

Annamaria Balla

Gradul didactic: Lector universitar
Titluri ştiinţifice: Doctor
Domeniul: Psihologie
Specializarea: Psihologia dezvoltării, Psihologie educațională, Psihologie clincă, Psihoterapie 
Activitate de cercetareCurriculum Vitae
Contact: annamaria.balla [ at ] emanuel.ro

Lector univ. dr. ANNAMARIA BALLA

Repere personale

Din totdeauna (chiar din grădiniță și clasele primare) mi-a plăcut să îi ajut pe cei aflați în nevoie, să mă joc cu cei care plângeau sau erau marginalizați de alții. Când am crescut și am mers la liceu, am observat că atât prietenii, cât și persoanele mai în vârstă decât mine, îmi povesteau problemele lor și, dincolo de faptul că le ascultam, sfaturile date erau bine primite și funcționau. În aceste condiții a fost natural și firesc să urmez studiile de psihologie și să devin psiholog clinician specializat pe copii și adolescenți.  

Psihologia nu are răspunsuri la toate problemele vieții. Cred că are răspunsuri valide, dar acestea sunt incomplete. Analiza realității umane fără a lua în calcul realitatea divină este parțială. Astfel, abordarea vieții umane și din perspectiva Sfintei Scripturi face Universitatea Emanuel din Oradea unică în rândul universităților din România.

În prezent, cred că rolul meu este de a încuraja studenții de la asistență socială să fie 100% oameni dedicați meseriei alese, dar și 100% dedicați chemării primite de la Dumnezeu.

Hobby: îmi place să citesc.